post@norgestakblikk.no

Velkommen til Norges Tak & Blikk AS - Din Lokale Takmester i Oslo

Norges Tak & Blikk AS har etablert seg som en ledende takmester og blikkenslager i Oslo, med en ubestridt ekspertise innen taktekking, takbytte, og båndtekking. Som din pålitelige partner, bringer vi mange års erfaring til ditt takprosjekt, og sikrer kvalitet og presisjon i hvert trinn.

Vår historie

Fra våre ydmyke begynnelser til å bli en foretrukket taktekker i Oslo, har Norges Tak & Blikk AS alltid prioritert kvalitet, pålitelighet og kundetilfredshet. Vår reise gjennom årene har vært fokusert på å levere overlegen takservice og blikkenslagerarbeid til alle våre kunder i Oslo og omegn.

Vår ekspertise:

Som en sertifisert mesterbedrift i blikkenslagerfaget, bærer vi stolt vår kompetanse og lidenskap i hvert eneste prosjekt. Vår ekspertise strekker seg fra tradisjonelle takbytteoppdrag til avanserte blikkenslagerarbeider.

Teamet vårt:

Med et team på 12 dyktige ansatte, kombinerer vi tradisjonelle metoder med moderne teknikker for å sikre at hvert prosjekt blir utført til høyeste standard. Vår stab inkluderer erfarne blikkenslagere, prosjektledere og tekniske spesialister som er dedikerte til kundens tilfredshet.

Vårt engasjement:

For oss handler det ikke bare om å bygge tak – det handler om å bygge tillit. Vårt løfte til deg er kvalitetsarbeid, punktlighet og en problemfri opplevelse fra start til slutt.

Bærekraft og miljø:

Vi forplikter oss til å bruke bærekraftige materialer og metoder i alle våre prosjekter. Miljøet er viktig for oss, og vi er stadig på utkikk etter måter å redusere vårt karbonavtrykk.

Hvorfor velge oss?

Image

Erfaring

Med årene har vi opparbeidet oss en dyp forståelse av tak- og blikkarbeid, noe som gjør at vi kan tilby de beste løsningene for våre kunder.

Image

Pålitelig team

Våre prosjektledere er lidenskapelig opptatt av sitt håndverk og er alltid klare til å gi råd og støtte gjennom hele prosessen.

Image

Kvalitetsgaranti

Alle våre prosjekter gjennomgår strenge kvalitetskontroller for å sikre at de oppfyller og ofte overgår industriens standarder.

Image

Lokal kunnskap

Å være basert i Oslo betyr at vi forstår de spesifikke utfordringene og behovene til bygninger i denne regionen.

Sertifiseringer

Sertifiseringer

Våre tjenester

Navigasjon

Åpningstider

Man-Fre: 07-15

Lør: Stengt

Søn: Stengt

© 2024 Norges Tak & Blikk AS.

Org nr 921 196 016
Alle rettigheter reservert.
Utviklet av Takhøyde Media