post@norgestakblikk.no

Blikkenslager Oslo - Din profesjonelle partner for alle tak- og blikkarbeider.

Hos Norges Tak & Blikk AS, en sertifisert mesterbedrift, leverer vi førsteklasses blikkenslagerarbeider med fokus på kvalitet og holdbarhet. Vårt team av erfarne blikkenslagere benytter kun de beste materialene til alt fra pipebeslag, takrenner, til båndtekking og komplekse taksystemer.

blikkenslager oslo - Mesterbedrift i blikk. Norges tak og blikk as

Hvorfor velge oss?

Kvalitetsgaranti: Som en sertifisert Blikkenslager Mesterbedrift, sikrer vi høyeste standard på alle installasjoner og reparasjoner.

Transparent Prising: Få et klart og rettferdig prisoverslag for tjenester som montere pipebeslag, skifte tak, eller installere takrenner.

Miljøansvar: Vi er forpliktet til å bruke bærekraftige og miljøvennlige materialer i alle våre prosjekter, fra båndtekking til takrenne nedløpsrør.

Lokal Kunnskap: Med base i Oslo, har vi spesialisert oss på utfordringene i urban arkitektur, fra flatt tak til komplekse metalltak og antikvariske bygg tak.

Hvordan kan vi hjelpe?

Våre blikkenslagertjenester

Pipehatt og Soilhatt Produksjon

På vårt blikkenslagerverksted produserer vi skreddersydde pipehatter og soilhatter, designet for å passe perfekt til ditt tak. Vi fokuserer på holdbarhet og estetikk, med et utvalg av materialer og farger. Vår erfaring sikrer at hver pipehatt ikke bare møter funksjonelle behov men også bidrar til takets estetiske verdi.

Luftehatt Produksjon

Effektiv ventilasjon er nøkkelen til et sunt hjem. Våre luftehatter er ikke bare funksjonelle men også estetisk tiltalende, produsert for å tåle Norges tøffe klima. De bidrar til bedre luftkvalitet og er en essensiell del av ethvert skifertak eller metalltak.

Båndtekking

Vi tilbyr båndtekking som kombinerer holdbarhet og estetisk skjønnhet. Vårt arbeid med materialer som sink, kobber og aluminium sikrer et varig og tiltalende tak, med båndtekking som møter enhver arkitektonisk stil, fra Leiretak til Aluminiumstak.

Takrenner og Nedløpsrør

Som eksperter på takrenner, tilbyr vi alt fra produksjon til montering. Våre løsninger er designet for å effektivt håndtere Norges varierte nedbør og værforhold. Dette inkluderer skreddersydde nedløpsrør og takrenner beslag som sikrer optimal funksjonalitet.

Feieplattform og Stigetrinn

For sikkerheten til feiere og huseiere, tilbyr vi robuste feieplattformer og stigetrinn til tak, produsert og montert med høyeste kvalitetsstandard. Disse er essensielle for trygg tilgang til pipebeslag og luftehatter.

Snøfangere

For å beskytte mot skader fra snøras, tilbyr vi solid konstruerte snøfangere, essensielle for alle norske hjem. Dette er kritisk for å håndtere hvor mye snø tåler taket og unngå skader fra snø på taket.

Tilpassede Beslag

Fra heldekkende pipebeslag til sort pipebeslag, vårt verksted skreddersyr beslag som passer perfekt til ditt tak, sikrer beskyttelse mot lekkasje tak og forlenger takets levetid.

Takreparasjoner og serviceoppdrag

Vi tar oss av alt fra mindre reparasjoner til omfattende serviceoppdrag. Vi identifiserer raskt problemområder og tilbyr effektive løsninger for å sikre at ditt tak forblir i topp stand, år etter år. Dette inkluderer service for flate tak lekkasje og mer komplekse takstrukturer.

Sertifiserte Montører

Våre montører er grundig opplært og sertifisert for å sikre at installasjonen av takrenner, stigetrinn, og snøfangere møter alle krav og standarder.

Fordeler med VELUX Takvinduer

  • Forbedret naturlig lys: VELUX vinduer er designet for å maksimere dagslys, noe som bidrar til et sunnere og mer energieffektivt hjem.

  • Energibesparelse: Med state-of-the-art teknologi hjelper VELUX vinduer med å redusere energikostnader gjennom bedre isolasjon og solvarmestyring.

  • Økt ventilasjon: Frisk luft er viktig for et sunt inneklima, og VELUX takvinduer tilbyr brukervennlige ventilasjonsløsninger.

Hvorfor velge Norges Tak & Blikk for din VELUX installation?

Som din lokale VELUX takvindu montering ekspert i Oslo, forplikter Norges Tak & Blikk seg til høyeste standarder for både produktkvalitet og kundeservice. Vår sertifisering som VELUX partner betyr at vårt team regelmessig gjennomgår opplæring for å holde seg oppdatert med de nyeste produktene og installasjonsteknikkene.

Besøk vårt showroom eller kontakt oss direkte for å diskutere hvordan vi kan transformere ditt hjem med VELUX produkter.

Enten du er interessert i en ny VELUX installation eller trenger råd om de beste løsningene for ditt hjem, er våre eksperter her for å hjelpe deg.

Områder Vi Betjener for Takvindu Installasjon

Norges Tak & Blikk AS er stolte over å tilby førsteklasses takvindu-løsninger over et bredt spekter av områder i Oslo. Vårt team av dyktige og sertifiserte VELUX installatører er klare til å møte dine behov, uavhengig av hvor i byen du befinner deg.

Velux Bjørvika

Velux Tjuvholmen

Velux Aker Brygge

Velux Vika

Velux Gamle Oslo

Velux Grünerløkka

Velux St. Hanshaugen

Velux Bislett

Velux Majorstuen

Velux Frogner

Velux Sagene

Velux Torshov

Velux Sørenga

Velux Nydalen

Velux Skøyen

Velux Ullern

Velux Østensjø

Velux Lilleaker

Velux Tøyen

Velux Ensjø

Velux Bryn

Velux Alnabru

Velux Helsfyr

Velux Kjelsås

Velux Bjerke

Velux Hellerud

Velux Oppsal

Velux Manglerud

Velux Lambertseter

Velux Grorud

Velux Røa

Velux Bekkestua

Velux Stabekk

Velux Fornebu

Velux Holmenkollen

Velux Sandvika

Velux Bærum

Velux Brobekk

Velux Lillestrøm

Velux Kolbotn

Velux Ski

Velux Ås

Ser du ikke ditt områrde?

Selv om vi hovedsakelig betjener de nevnte områdene i Oslo og omegn, forstår vi at dine behov kan oppstå rett utenfor vårt primære servicekart. Hvis du befinner deg i nærheten av våre oppgitte områder, oppfordrer vi deg til å kontakte oss. Vi vurderer oppdrag på case-by-case basis, og dersom vår tidsplan tillater det, er vi mer enn villige til å utvide vår rekkevidde for å imøtekomme dine behov. Hos Norges Tak & Blikk AS er vi alltid opptatt av å finne løsninger, og vi ser frem til muligheten til å hjelpe deg, selv om du er litt utenfor vårt vanlige område.

Blikkenslager Bjørvika

Blikkenslager Tjuvholmen

Blikkenslager Aker Brygge

Blikkenslager Vika

Blikkenslager Gamle Oslo

Blikkenslager Grünerløkka

Blikkenslager St. Hanshaugen

Blikkenslager Bislett

Blikkenslager Majorstuen

Blikkenslager Frogner

Blikkenslager Sagene

Blikkenslager Torshov

Blikkenslager Sørenga

Blikkenslager Nydalen

Blikkenslager Skøyen

Blikkenslager Ullern

Blikkenslager Østensjø

Blikkenslager Lilleaker

Blikkenslager Tøyen

Blikkenslager Ensjø

Blikkenslager Bryn
Blikkenslager Alnabru

Blikkenslager Helsfyr

Blikkenslager Kjelsås

Blikkenslager Bjerke

Blikkenslager Hellerud

Blikkenslager Oppsal

Blikkenslager Manglerud

Blikkenslager Lambertseter

Blikkenslager Grorud

Blikkenslager Røa

Blikkenslager Bekkestua

Blikkenslager Stabekk

Blikkenslager Fornebu

Blikkenslager Holmenkollen

Blikkenslager Sandvika

Blikkenslager Bærum

Blikkenslager Brobekk

Blikkenslager Lillestrøm

Blikkenslager Kolbotn

Blikkenslager Ski

Blikkenslager Ås

Inspirasjon fra våre tidligere prosjekter

Sertifiseringer

Våre tjenester

Navigasjon

Åpningstider

Man-Fre: 07-15

Lør: Stengt

Søn: Stengt

© 2024 Norges Tak & Blikk AS.

Org nr 921 196 016
Alle rettigheter reservert.
Utviklet av Takhøyde Media