post@norgestakblikk.no

Hvordan kan vi hjelpe?

Våre tjenester

Våre tak og blikkenslagertjenester

Basert i hjertet av Oslo, har Norges Tak & Blikk AS forvandlet byens horisont med førsteklasses taktekking, takbytte, og blikkenslagerarbeid.

Beslag Oslo

Båndtekking Oslo

Vi har installert 1000+ tak i Oslo

Taktekking

Å ha et tett og solid tak er avgjørende for å forhindre varmetap og beskytte hjemmet mot vær og vind. Med vår ekspertise sørger vi for at taket ditt står sterkt. Vurderer du takets tilstand? Vi tilbyr en gratis taksjekk!

Takomlegging

Å legge nytt tak på hus eller hytte er dessverre ikke noe man enkelt gjør selv. Heldigvis finnes noen som kan utføre jobben både trygt, rimelig og effektivt - og sikrer deg et tett og stabilt tak.

Beslag

Som spesialister på beslag og takbeslag, prioriterer vi kvalitet og holdbarhet. Vi vet hvilke materialer som best tåler det norske klimaet, og vår solide erfaring betyr at ditt beslag varer lengst mulig.

Båndtekking

På samme måte som et tak kan også fasader båndtekkes. Til fasade kan det brukes kobber, stål, aluminium eller sink. Metallbåndene settes sammen og følger fasadens form for et helhetlig uttrykk. Tekkingen utføres etter kundens spesifikasjoner.

Integrert solcellepanel

Vi tar fremtiden av boliger til nye høyder med våre integrerte solcelletak. Perfekt for både bolighus, forretningsbygg og industrielle anlegg, disse moderne løsningene kombinerer tradisjonell takbeskyttelse med bærekraftig energiproduksjon.

Velux-vindu

Trenger du nytt takvindu?

Det er viktig å velge noen med ekspertise for å unngå problemer som lekkasjer. Hos Norges Tak & Blikk AS er vi sertifiserte Velux-installatører og tilbyr profesjonell veiledning og råd for ditt nye takvindu!

Sertifiseringer

Sertifiseringer

Våre tjenester

Navigasjon

Åpningstider

Man-Fre: 07-15

Lør: Stengt

Søn: Stengt

© 2024 Norges Tak & Blikk AS.

Org nr 921 196 016
Alle rettigheter reservert.
Utviklet av Takhøyde Media