post@norgestakblikk.no

Skal du oppgradere eller bytte tak?

Skal du oppgradere eller bytte tak?

Norges Tak & Blikk - Din partner for ethvert takprosjekt

Enten du trenger en taktekker eller en blikkenslager, er vi her for deg. Har du en lekkasje rundt pipe eller vannlekkasje på taket? Ikke bekymre deg; vi har løsningen.

Novembertilbud – Få opptil 25 000kr rabatt på takbytte eller takomlegging!

Novembertilbud – Få opptil 25 000kr rabatt på takbytte eller takomlegging!

Vi forstår viktigheten av et godt tak. Bestill takbytte eller takomlegging hos oss og få GRATIS takrenner verdt opptil 25.000 kr. Lurer du på taktekker pris eller blikkenslager pipebeslag pris? Ta kontakt! NB: Tilbudet er tidsbegrenset. Bestill befaring før november slutter og signer innen 20. desember for å benytte deg av tilbudet!

1. Start med skjemaet

Legg inn kontaktinformasjonen din og gi oss noen detaljer om ditt takprosjekt. Enten du trenger en taktekker for takomlegging eller en blikkenslager for spesifikke reparasjoner, vil vi gjerne høre fra deg.

2. Personlig befaring

En av våre erfarne prosjektledere besøker deg for å vurdere arbeidet, enten det er båndtekking av tak, reparasjon av lekkasje rundt pipe, eller andre behov, og forstå dine spesifikke ønsker.

3. Motta vårt tilbud

Etter befaringen gir vi deg et klart og detaljert tilbud som reflekterer kostnadene for tjenestene du trenger, enten det er taktekker pris, blikkenslager pipebeslag pris, eller andre spesifikke behov. Tilbud står fast i 14 dager, slik at du har tid til å vurdere det.

4. Inngå avtale

Er du fornøyd med tilbudet? Utmerket! Da avtaler vi en passende installasjonsdato. Vårt kvalifiserte team håndterer alt fra takbytte til lekkasje rundt pipe med presisjon, og sikrer en smidig gjennomføring av prosjektet.

Vi har byttet over 1000 tak i Oslo siden 2018

Med et team av dedikerte taktekkere og blikkenslagere, og en lang liste av tilfredse kunder, har vi etablert oss som en av de fremste takleggerne i Norge. Dette sikrer at du får topp kvalitet til avtalt pris, levert av profesjonelle du kan ha tillit til.

Norges Tak Blikk tilbyr konkurransedyktige priser kombinert med dyp ekspertise innen takutskifting. Vi er også stolte av å kunne tilby innovative løsninger som integrerte solceller, i tillegg til tradisjonelle takmaterialer.

Komplett Takløsning for Alle Behov

Boligtak av Høy Kvalitet

Ditt hjem er din helligdom. Norges Tak & Blikk tilbyr førsteklasses takløsninger for private boliger, enten det er takbytte, takomlegging, eller reparasjon av lekkasjer rundt pipe. Vi sørger for varighet og estetikk, beskyttende ditt hjem mot elementene.

Robuste Næringsbygg

Norges Tak & Blikk forstår viktigheten av et solid tak for din bedrift. Uansett om du trenger en taktekker eller blikkenslager, leverer vi pålitelige takløsninger for næringsbygg, sikrer trygghet og funksjonalitet i alle forhold.

Borettslagets Beste Valg

Borettslagsbygg trenger sterke og varige tak. Med vår erfaring og brede kunnskap, spesielt innen båndtekking av tak, sikrer vi at hele fellesskapet er godt beskyttet. Velg oss for kvalitet som varer.

Inspirasjon fra våre tidligere prosjekter

Inspirasjon fra våre tidligere taktekker og blikkenslager prosjekter, inkludert takbytte, takomlegging, og løsninger for lekkasje rundt pipe. Se vårt håndverk i aksjon og få en følelse av kvaliteten vi leverer.

Sertifiseringer

Sertifiseringer

- Din lokale taktekker og blikkenslager oslo

- Din lokale taktekker og blikkenslager oslo

Navigasjon

Åpningstider

Man-Fre: 07-15

Lør: Stengt

Søn: Stengt

© 2023 Norges Tak & Blikk AS.

Org nr 921 196 016
Alle rettigheter reservert.
Utviklet av Takhøyde Media